KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zasady naboru

Nabór do przedszkola

Nabór dzieci do przedszkola na kolejny rok szkolny prowadzi się w miesiącu ustalonym przez organ prowadzący. W 2011 r. jest to miesiąc marzec.

Od pierwszego dnia roboczego miesiąca, w którym trwa nabór do przedszkola zostaje uruchomiona strona internetowa, na której zamieszczony zostaje w szkołach informator zawierający ofertę wszystkich przedszkoli oraz oddziałów przedszkolnych podstawowych, a także instrukcja wypełniania zgłoszenia. Adres strony internetowej: https://przedszkola-lodz.silvermedia.pl.
Można też wejść na stroną internetową Urzędu Miasta Łodzi : www.uml.lodz.pl,
w zakładce „Edukacja” jest hasło „Elektroniczny nabór do przedszkoli” – w informacji dla rodziców jest hasło „kliknij tutaj”.
Prosimy o dokładne zapoznawanie się z instrukcją wypełniania karty zgłoszenia, która umieszczona będzie na stronie https://przedszkola-lodz.silvermedia.pl.
Wypełnioną i podpisaną kartę zgłoszenia należy dostarczyć do przedszkola pierwszego wyboru w celu zarejestrowania w systemie. Wszyscy rodzice, którzy wpiszą adres e-mail otrzymają pocztą elektroniczną
informację o wynikach naboru swojego dziecka.

Nabór do przedszkola w trakcie roku szkolnego odbywa się tylko w przypadku wolnych miejsc w przedszkolu. W tym przypadku rodzic zgłasza się do dyrektora przedszkola w celu wypełnienia Karty zgłoszenia.

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Miejskie nr 9 w Łodzi
data: 28-05-2015
wytworzył: Małgorzata Kińska
data: 28-05-2015
data: 28-05-2015
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

    Statystyka odsłon tej strony:

    Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 538